Bestyrelse

Kristian Andersen

Formand

Kristian er årgang 1991 og har næsten 15 års erfaring med at skabe events.

Kristian har boet det meste af sit liv i midt- og vestjylland og i særdeleshed Holstebro. Idag bor han i Aarhus, men har et stærkt ønske om at komme tilbage og bo i Holstebro på sigt.

Som formand sidder Kristian med det store overblik over alle foreningens projekter. Han er den typiske idémager, som kommer med en ide, hvorefter resten af bestyrelsen vurderer den med konstruktiv kritik eller nye tiltag.

Derudover er Kristian sponsorchef. Med mere end 20 forskellige lokale sponsorer, i tre forskellige sponsor pakker, er det vigtigt at foreningens sponsorer føler at de får noget ud af deres sponsorat, og det sørger Kristian for. Han snakker med sponsorerne enkeltvis, flere gange om året. Netop fordi vi har mulighed for at skræddersy sponsoratet til den enkelte virksomhed.

Kristians motivation for at være med i Holstebro Events, er det sociale på tværs af de frivillige, bestyrelsen, samt det samarbejde og den synergi, der på baggrund af foreningen, skabes mellem forskellige aktører i Holstebro Kommune. Ved at være en del af foreningen, danner han sig et unikt og stærkt netværk, også er han med til at skabe et mærkværdigt og specielt kulturliv i byen.

– Jeg synes i mange år vi har manglet en gren af kultur- og oplevelsesøkonomi i Holstebro Kommune. Jeg har i flere år boet og rejst i udlandet, men har en særlig kærlighed til Vestjylland og i særdeleshed Holstebro. Jeg vil gerne være med til at sætte byen på landkortet og bevare den kulturhistorie, som i mange år har eksisteret her. Jeg synes det er vigtigt, at vi skaber de gode oplevelser, på tværs af de mange forskellige grupper af mennesker vi har i byen, siger Kristian.

Hele processen fra idé til afvikling, beskriver Kristian som en spændende rejse, og det er også derfor han har valgt at være formand for Holstebro Events.

Kenneth Jeyaratnam Kristensen

Kasserer og bestyrelsesmedlem

Kenneth er årgang 1992 og kommer fra Gudum ved Lemvig.

Han har boet i Holstebro siden 2011, hvor han startede med at tage sin HHX. Siden da har Kenneth lært både byen og menneskerne bedre at kende.

Kenneth er kasserer og bestyrelsesmedlem i Holstebro Events. Det er hans opgave at sikre, at økonomien kører rundt, regningerne bliver betalt, vedtægterne i foreningen er på plads og holdes ved lige.

Kenneths baggrund for at gå ind i Holstebro Events, startede for flere år siden som hjælper til nogle af de tidligere events. For ham har glæden og sammenholdet man får med alle implicerede, når større events skal stables på benene, været en afgørende faktor. Ud over det, har skabelsen af rammerne for hyggeligt samvær og aktiviteter som gæster kan samles om, også skabt værdi for ham.

Med en baggrund i både frivilligt arbejde og i præhospitalet ligger det naturligt for Kenneth, at være Holstebro Events’ sikkerhedsansvarlige. Det er derfor også hans opgave, at sørge for både gæster og frivillige trygt kan feste og hygge sig til de pågældende events. Det indbefatter også at sørge for at frivillige og medarbejdere ved, hvordan de skal agere, hvis det værst tænkelige skulle ske. Det betyder også, at Kenneths opgave, er at sørge for at foreningen ved alle arrangementer har både de nødvendige tilladelser, og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads.

Hans overblik til dagligt, gør ham derfor til en vigtig spiller, når det kommer til både afvikling af eventsene, og alt det bagvedliggende arbejde.

Amalie Lundstrøm Andersen

Bestyrelsesmedlem

Amalie er årgang 1997, og kommer fra Jyllinge. Nu bor hun i Holstebro sammen med sin kæreste. Amalie har altid haft en stor interesse for eventbranchen, og er i fuld gang med at færdiggøre sin uddannelse indenfor netop denne branche.

Amalie startede ud som frivillig i Holstebro Events i 2019, og har sidenhen fået flere opgaver og er blevet en del af bestyrelsen. Både fra hendes arbejde i servicebranchen og fra hendes uddannelse, er arbejdet med diverse events, naturligt for Amalie.

For hende har det stor værdi, at kunne skabe og afvikle events, der tilfører samvær og hyggelig atmosfære til Holstebros kulturliv. Derudover har det sociale ved at afvikle events, også haft stor betydning for Amalie.

I Holstebro Events arbejder Amalie primært med koordinering og planlægning af events. Derudover er hun lageransvarlig sammen med Kenneth.

Mette Vestergaard Hounisen

Bestyrelsesmedlem

Mette er årgang 1992 og er født og opvokset i Holstebro. Mette er en lokal ildsjæl, med godt kendskab til byen og dens lokale virksomheder. Hun bor nu i Tvis med sin mand og børn.

Mette gik i 2019 ind i Holstebro Events som frivillig, og har siden hen hjulpet med de forskellige events. For hende har passionen for kulturlivet i Holstebro, samt det sociale mellem forskellige grupper af mennesker, haft en stor betydning. Glæden ved at se modsætninger mødes, og skabe gode oplevelser for alle deltagere og frivillige, har for Mette været den afgørende faktor for at være en del af Holstebro Events. Til dagligt arbejder Mette som bankrådgiver, og har derfra også et stort kendskab til forskellige mennesker og virksomheder i Holstebro.

Mettes opgave er, ligesom Amalie, koordinering og planlægning, samt afholdelse af diverse events. Derudover har hun en del af rollen som medieansvarlig, som består af markedsføring på diverse sociale medier.

 

 

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)