• Dato

    Endnu ikke fastlagt

  • Sted

    Slagteriet

  • Arrangør

    Holstebro Events

Øl-festivalen er et arrangement, der har fokus på at introducere øl i alle afskygninger, og hvor der kan smages og hygges med venner, kollegaer eller familie i tilbagelænede omgivelser.

Holstebro Øl festival 2023

Du vil på festivalen opleve et mekka af smags oplevelser i humle universet. Bryggerierne tager deres bedste varer med, så der bliver rig mulighed for at få smagt og købt en masse lækkert og interessant øl, brygget på naturens skattekammer.

De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer med over 200 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier. Se udstiller listen længere nede på siden. (Flere bliver tilføjet løbende)

☛ Poletter og sessioner:

Festivalen er delt op i to sessioner på hver 4 timers varighed. Dørene er åbne fra Kl. 12-16 og igen fra Kl. 17-21. Ønsker man adgang til begge sessioner skal man altså købe billetterne separat. Inkluderet i billetten er der et smageglas og 10 poletter. Poletterne kan veksles til 10 cl. smagsprøver ved bryggerier og udstillere. Ønsker man at købe flere poletter vil der være en stand på festivalen. Her vil poletterne koste: 

1 stk. polet: 15 kr. 

10 stk. poletter: 125 kr.

Køb billet

☛ Billet informationer:
Forsalg: 175 kr. ex. gebyr inkl. smageglas og 10 poletter
Fra d. 16. Juni stiger prisen til 225 kr. ex. gebyr
Evt. overskydende billetter sælges i døren.

Køb billet

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)