• Dato

  5.-8. August 2021

 • Sted

  Slagteriet
  Struervej 32
  7500 Holstebro

 • Arrangør

  Holstebro Events

Holstebro Street Food Festival 2021

Vi er klar igen!

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Holstebro Events, Slagteriet.dk og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival ved Slagteriet på Struervej i hjertet af midtbyen.

Vi omdanner Slagteriet til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.
18 dage i juni kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid.
Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.
Vi er i tæt kontakt med myndighederne, i forhold til at kunne åbne forsvarligt op igen i juni. Det betyder også, at i højst sandsynligt vil se flere tiltag ved vores events såsom indhegning, håndsprit, opdeling af siddepladser, registrering af vores gæster samt at man kun kan få adgang med et corona pas. Vi er meget opmærksomme på at skabe trygge og sikre festivaler for jer gæster og vi vil rapportere løbende på de tiltag vi laver her på eventsiden.
Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.
Vi glæder os til at se jer igen!

Køb billet

Køb billet

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)