• Dato

  17.–20. September 2020

 • Sted

  Slagteriet
  Struervej 32
  7500 Holstebro

 • Arrangør

  Holstebro Events

Det værste ved Street Food-festivalen er, at det er svært at vælge, hvad man vil spise. Kom og få smagsløgene til at åbne sig på vid gab.

Smag verden i Holstebro

Steet Food er populært som aldrig før. Da vi holdt Street Food Festival i Holstebro i 2019 var omkring 15.000 gæster forbi de tre dage, festivalen varede. I 2020 gentager vi succesen og fylder det skønne område ved Slagteriet med en verden af smag.

Mad fra nær og fjern

Det der, kendetegner vores street food festival er, at maden kommer fra nær og fjern. Du her finder du klassiske danske bøfsandwichs og eksotiske retter fra fjerne himmelstrøg. Det er netop diversiteten, der gør festivalen til en helt særlig oplevelse.

Og så er Slagtertiet i Holstebro i øvrigt den perfekte ramme til Street Food. Hele områdets sjæl emmer af råvarer og lysten til at forarbejde råvarerne til skøn mad. Og så emmer stedet af afslappethed. Og netop spændende mad i totalt afslappende omgivelser er festivalens inderste sjæl.

Kom og bliv forført

Vi frister dig med alt hvad hjertet begærer. Tag hele familien med og gør Holstebro Street Food Festival til det perfekte mødested for vennekredsen fra nær og fjern. Vi ses på Slagteriet.

Køb billet

Køb billet

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)