VINFESTIVAL 2019

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Hvornår?

31. maj 2019
Kl. 16 - 21

Hvor?

Slagteriet Holstebro
Struervej 48
7500 Holstebro

Hvor meget?

150 kr.
195 kr. efter d. 24. maj

Skal du med til Holstebros største vinfestival?

Køen var mere end 200 meter lang, da vi slog dørene op til Øl-Festivalen i 2018. Folk i Holstebro forstår at sætte pris på øl med kvalitet og historie. Men på opfordring udvider vi nu også med en festival for alle de, der holder af et godt glas vin.

Se en lille stemningsvideo her:

Mere end 150 forskellige vine

Kom og bliv inspireret af nogle af egnens mest passionerede vinkendere. På vin-festivalen præsenteres du for vine fra 15 forskellige jyske vinimportører. 
Du får muligheden for at smage på mere end 150 vine fra mindst 10 vinproducerende lande. 
Udstillere vil give smagsprøver og fortælle spændende historier fra deres vinproducenter, så alle kan få en god og inspirerende vinoplevelse.

Eksklusive vine i alle prisklasser

Ved ankomst vil du få udleveret et smagsglas, en wine bag og et smagskatalog. 
I kataloget kan du finde udstillernes sortiment af medbragte vine og hvilke tilbud de kører under festivalen.

Forhandlerne vil medbringe mindst tre eksklusive vine hver til mellem 300-5000,- pr. flaske. Disse vine kan smages med polet-betaling. Poletterne købes ved vores stand under festivalen.

Andet godt til ganen - og til ørerne

Restaurant Sprød tilbyder en let tapas anretning og udvalgte udstillere vil tilbyde forskellige delikatesser, der passer godt til vin. 
Under festivalen vil det være muligt at opleve 2-3 intim koncerter, med lokale og nationale solo artister. Artisterne og konceptet bliver præsenteret inden festivalens åbning.

Skal du ud at spise efter festivalen, eller ønsker du blot at hente dine varer på et andet tidspunkt – er det muligt at få opbevaret dine indkøbte vine i at aflåst rum under og efter festivalen for kun 30,- 
Garderoben er åben for afhentning af varer igen når festivalen er slut eller mandag mellem Kl. 14.00-18.00.

Middag på støberiet

I samarbejde med Støberiet, har du og dit selskab muligheden for at fuldende aftenen med en 3-retters menu til kun 398,- 
Støberiet har denne aften lavet en særskilt middag, som er tilpasset et udvalg af vine de har i restauranten. Middagen vil foregå i Støberiets selskabs lokale på Sønderlandsgade 32, 1. Sal. Menuen vil bestå af en forret, hovedret og dessert.

Forret

Urtebagt kulmule med marineret salat og Hollandaise sauce.

Hovedret

Kalvefilet med grønne asparges.

Dessert

Hvid chokolade og rabarber.

Har du spørgsmål til middagen, eller ønsker du og dit selskab at booke bord til denne aften, gøres det igennem Støberiet.
Kontakt: 55 77 01 00

Begivenheden opdateres løbende med program, nyheder, præsentationer og omtale af de forskellige vin forhandlere, importører og udstillere. 

For at deltage i Holstebro Vin Festival skal du være over 18 år. I tilfælde af tvivl skal ID kunne fremvises.

Luk menu